maandag 8 december 2014

De Steenbok in relaties



In hun persoonlijke relaties voelen mensen onder het sterrenbeeld Steenbok zich vaak niet op hun gemak of zelfs volslagen ongelukkig. Ze zijn een beetje egocentrisch, maar niet té. Als ze mensen niet goed kennen, zijn ze erg voorzichtig en bemoeien ze zich liever met hun eigen zaken, met als gevolg dat ze vaak mensen aantrekken die hen niet begrijpen. Ze zullen kennissen behandelen met diplomatiek, tact en vooral gereserveerdheid. De Steenbok zal niet zo snel trouwen, maar eenmaal getrouwd zijn ze erg trouw. Ze worden wel snel jaloers.


Een relatie met de Steenbok ( Aarde Element)
Element Aarde met de SteenbokStier en Maagd hebben geen moeite met de manier een Steenbok met materiële dingen omgaat. Jullie zijn realistisch en gesteld op zekerheid. ‘Keep it simpel’, is jullie motto. Dat is ook zo voor de liefde.

Element Vuur met de Steenbok
Ben je Ram, Leeuw of Boogschutter, dan heb je moeite met de ernstige kant van de steenbok. Ook met de strakke manier waarop dit sterrenbeeld met dingen omgaat. Je bent veel impulsiever en je kunt zonder erover nat e denken met iets beginnen. En dat is niet voor een Steenbok. Maar de Steenbok leert van de creativiteit van de Vuur element sterrenbeelden om los van zakelijk gebruik in te zetten


Element Lucht met de Steenbok
Tweelingen, Weegschaal en Waterman hebben het moeilijk met de zekere houding van de Steenbok. Wisselende contacten, afwisseling en nieuwe dingen onderzoeken is echt iets bij de sterrenbeelden van het lucht element een rol speelt. De Steenbok kan van deze sterrenbeelden leren om minder vast de houden aan (de zelf opgestelde) regels.

Element Water met de Steenbok
Voor de Kreeft, Schorpioen of Vissen komt de Steenbok over als een gesloten boek. Steenbokken geven hun pijn en verdriet niet snel prijs. Dat hoort zich namelijk niet volgens een Steenbok.


Overeenkomsten per sterrenbeeld:


De Steenbok komt op alle vlakken het best overeen met Stier en Maagd.


De Steenbok komt vrij goed overeen met Schorpioen en Vissen.


De Steenbok vindt de minste raakpunten met Ram en Weegschaal.


De Steenbok vindt financiële hulp bij Waterman.


De Steenbok vindt hulp voor zijn carrière bij Weegschaal.


De Steenbok vindt emotionele steun bij Ram.


De Steenbok vindt zijn levenspartner bij Kreeft.


De Steenbok vindt creatieve hulp bij Stier.


De Steenbok maakt het meeste plezier met Stier.


De Steenbok vindt hulp op spiritueel vlak bij Maagd en Boogschutter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten